Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ημερομηνίες αποσπάσεων των εκπαιδευτικών, της αιρετού του ΠΥΣΠΕ Αΐβάζη Ιωάννας


Αϊβάζη Ιωάννα
Νηπιαγωγός                                                         Καβάλα, 3-05-2011
Αιρετός ΠΥΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ
τηλ. 2510-244865                                            προς:  τα μέλη μας
κιν.6948-984254                                              κοιν.:   Σύλλογο Εκπ/κών Ν. Καβάλας

    Αποσπάσεις  τον Δεκαπενταύγουστο!!!!!!
και
(Κερί στην Μεγαλόχαρη να κάνει το θαύμα Της)


    Πλήρης απογοήτευση στους Εκπαιδευτικούς με πολλαπλούς αποδέκτες και πλήρη καταστρατήγηση των θεσμικών μας κεκτημένων, αντίδραση όμως καμία (θα αποδοθούν ευθύνες εν ευθέτω χρόνω στους υπαιτίους της μακράς χειμερίας νάρκης άραγε;)

1.     Για πρώτη φορά θα επανεξεταστούν οι μεταθέσεις και λόγω τραγικών λαθών αλλά και της διαφωνίας στην ερμηνεία οργανικών-λειτουργικών κενών. Τραγικό θύμα ο ίδιος ο Εκπαιδευτικός που βιώνει την σκληρή και απρόσωπη εφαρμογή του …ευημερούν οι αριθμοί.
2.     Σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.. αποσπάσεις μετά τις 15 Αυγούστου!!!! Δηλαδή ο εκπαιδευτικός μετά τις 21 Ιουνίου επιστρέφει στην οργανική του θέση και αδυνατεί να γνωρίζει αν θα αποσπαστεί και που !!!!
3.     Όνειρα ήταν και έγιναν εφιάλτες οι κυβερνητικές εξαγγελίες για έγκαιρη ολοκλήρωση των υπηρεσιακών μας μεταβολών. Κάτι τους λείπει από την διαβάθμιση στο επί της ουσίας και πλήρους απουσίας αλλά σαφή τα συμπεράσματα:
Ελάχιστες μεταθέσεις, ελάχιστες αποσπάσεις μηδενικοί διορισμοί και κάλυψη των αναγκών από αναπληρωτές και ωρομισθίους ΕΣΠΑ (εκείνα είναι Ευρωπαϊκά χρήματα!!!)
4.     Ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής Σχολικών Συμβούλων  (αξιολόγηση συγγραφικού έργου) και τι θα γίνει με την συγκρότηση των συμβουλίων Επιλογής Δ/ντών Σχ. Μονάδων;
5.     Είναι οριστικές οι συγχωνεύσεις των σχ. μονάδων ή περιμένουμε κάποιο δελτίο τύπου του Υπουργείου να ανατρέψει και να θέσει σε προσωρινή αναστολή ψηφισμένους νόμους και με ΦΕΚ δημοσίευσης;


                                                              Και μη χειρότερα…………


                                                                         Αϊβάζη Ιωάννα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου